Тиждень дитячої та юнацької книги у бібліотеці

30.03.2017 13:46

 

 

    Щороку кінець березня у нашій бібліотеці наповнений приємними клопотами, пов’язаними з відзначенням  традиційного свята Книги. Дитячі душі охоче тягнуться до книг, що сіють добре і вічне.Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги має на меті не тільки залучати дітей і молодь до невичерпних джерел знань, а й перетворювати бібліотеку на осередок радісного спілкування читачів-дітей, в справжній храм Книги, в якому кожний відчуватиме себе бажаним гостем. 

   Урочисте відкриття тижня у нашій бібліотеці розпочалося 27 березня під девізом "Хай вся Україна читає,бо книга усіх нас єднає". Для молодших школярів у цікавих ігрових формах проведено вікторини «Казка кличе в гості" та «Я –книжка! Я ваш вірний друг». Дуже сподобався дітям майстер- клас по виготовленню закладок до улюблених книг у техніці оригамі, логічні ігри "Склади малюнок з пазлів", літературна мандрівка для старших дітей тощо. Це весняне свято завжди дарує нам радість спілкування, натхнення, пізнання нового і цікавого. Це справжній феєрверк дитячих усмішок і веселого настрою! 

І хоча тиждень дитячого читання вже закінчується, але дружба з книгою не закінчується ніколи. Двері нашої бібліотеки завжди гостинно відчинені для вас. Так читаймо завжди. І нехай не буде в нас жодного дня, щоб не прочитати хоча б однієї сторінки. Тоді всі ми будемо освіченими, вихованими, добрими людьми. А ще щасливими! Так, людина, що любить читати – щаслива людина, тому що довкола неї завжди багато розумних, добрих і вірних друзів.