"Вас завжди люди будуть пам"ятати,бо кожному є про що згадати"

03.10.2016 12:58

    Непомітно, але впевнено вступила в свої права осінь. І саме коли ця чарівниця порозвішувала на гілочках дукати золотого листя, відмічають День людей  похилого віку! Недаремно День людей похилого віку, заснований за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН у 1990 році, припадає саме на осінь, час  осмислення прожитого, підбиття підсумків. 
  У наймудрішій книзі на землі, в Біблії, Святому Писанні, відкрито говориться про те, що від нашого ставлення до наших батьків і матерів безпосередньо залежить наша власна тривалість життя на цій землі. Зневагою до проблем літніх людей ми сіємо свої власні майбутні проблеми Нашою державою вживаються предметні кроки для посилення соціального захисту пенсіонерів та ветеранів. Створена і діє мережа соціальних установ, виконуються державні програми щодо медичного обслуговування, надання соціальних послуг. Саме такими людьми опікується територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  м.Дубно.

 « Вас завжди будуть люди пам»ятати,бо кожному є про що згадати» - під   такою назвою в теритотіальному центрі соціального обслуговування ( надання соціальних послуг )м.Дубно пройшла година спілкування. Свято пройшло в теплій і задушевній атмосфері, бо говорилось про найцінніше, вічний людський скарб: доброту, людяність, милосердя. На святі були присутні шановані гості. Міський голова Антонюк В.М. подарував підопічним гостинці. З концертною програмою виступили студенти Дубенського коледжу культури. Свої слова привітання висловили і юні аматори сцени Мальчевська Вікторія,учениця  3-В класу ЗОШ №6  та Климчук Маргарита учениця 1 класу ЗОШ №7,та подарували для стареньких гарні пісні.. Також  до свята долучились  міські бібліотеки _філії  №1 І№2,Страклівський міський  клуб.

    Завідуюча відділенням денного перебування терцентру  Тімошова І.М. подякувала всім присутнім за чудову організацію заходу.

Мудрість старшого покоління, підтримка, практичний досвід і довіра вселяють у нас віру в завтрашній день і особливо потрібні всім нам сьогодні. Доброта і чуйність, співпереживання і щиросердність, вміння розділити чужий біль, вчасно підтримати у важку хвилину, розрадити в нещасті й біді – це стало нормою  життя наших бабусь і дідусів і служить прикладом для нас.   Ми хочемо  висловити всім бабусям і дідусям, всім ветеранам щиру вдячність за невтомну працю,  вагомий внесок у виховання молодшого покоління. 

Всім людям похилого віку довгих років життя, всіх земних благ, любові та шани від синів і дочок і найдорожчого – міцного здоров’я і миру.