Важлива інформація для майбутніх мам

22.10.2014 12:18  

Вагітність - це не тільки новий стан душі і тіла. Це значний етап життя, протягом якого ви зможете, будучи неледачих і цікавою, отримати багато нової інформації і значно розширити коло свого спілкування.

Отже, де знайти потрібну інформацію про вагітність і як відфільтрувати все не потрібне майбутнім мамам? Наша бібліотека допоможе вам в цьому.

Сайт для майбутніх і відбулися батьків . Їх досить багато в мережі Інтернет. Вони можуть бути по-різному структуровані, мати різне наповнення залежно від установки їх творців. На "батьківських" сайтах публікуються як теоретичні відомості, так і особистий досвід батьків, які розповідають про догляд за дитиною або його вихованні та розвитку. Там же, як правило, можна знайти опис розвиваючих ігор та методик раннього розвитку. Який напрям буде переважаючим: педагогіка, медицина або психологія, - знову-таки залежить від установки авторів сайту.

4.Форуми, конференції та чати. ?? Це можливість безпосереднього спілкування в Інтернеті з людьми, які цікавляться тим же, що й ви.

Форуми та конференції є на великих батьківських сайтах; там завжди можна подивитися список обговорюваних питань і задати св ой, а також вислухати думки тих, хто зможе поділитися з вами своїм досвідом, будь то покупка дитячої коляски або контрацепція після пологів. Таке безпосереднє, хоч і віртуальне, спілкування під час вагітності дуже корисно, оскільки дозволяє майбутній мамі зрозуміти, що її проблеми не є ексклюзивними, і "приміряти" на себе відповідний їй досвід інших мам.

Пропонуємо вам список сайтів , які зможуть вас зацікавити:

www.vagitnist.org.ua

www.superova.com

www.zrostaymaluk.com.ua

www.nashamama.com

www.mothercare.com.ua